Nelli Matulan tulikuumat poseeraukset someen – julkaisi uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu ja näyttävä naisartisti Nelli Matula on julkaissut pitkän tauon jälkeen uutta musiikkia, kun Sä voitit jo -kappale tuli kuultavaksi suoratoistossa. Kappaleen kerrotaan kääntävän uuden sivun artistin uralla ja avaavan hänen matkannsa kohti kolmatta albumia sekä syyskuussa Tavastialta alkavaa kiertuetta.

– Olen aina rakastanut poppia sen kaikissa ilmenemismuodoissa ja sitä itseään myös tämä biisi on. Olen nuorempana opiskellut musiikkia erilaisissa kouluissa ja opistoissa, ja toisinaan sellaisissa ympäristöissä pop koettiin kirosanana tai jotenkin epäuskottavana, Nelli Matula kommentoi.

– Tämä on aina tuntunut itselleni hieman erikoiselta, sillä olen aina rakastanut ikonisia pop-artisteja ja kaikkea sitä inspiroivaa maailmaa, joka genreen liittyy. Tulevalta albumiltani löytyy tosi monenlaisia tunnelmia, mutta siinä mielessä tämä sinkku kuvastaa sitä hyvin, Matula jatkaa.

Uuden kappaleen tekijöissä ovat mukana Nelli Matulan lisäksi Kim Mannila, Vilma Lähteenmäki ja Patric Sarin. Syksyllä Matula palaa puolentoista vuoden jälkeen esiintymislavoille. Kiertue käynnistyy Helsingin Tavastialta 14. syyskuuta.