Jax Taylor pääsi hoidosta – sai apua mielenterveysongelmiin

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähdet Jax Taylor ja Brittany Cartwright ovat keskellä avioeroa. Brittany Cartwright on muuttanut heidän talostaan jo omaan erilliseen asuntoon suojellakseen omaa mielenterveyttään. Aiemmin julkisuuteen vuoti eroon johtanut syy, joka oli se, että Jax ei ollut enää viehättynyt Brittanysta.

Jax Taylor on kertonut, että hänellä on haasteita oman mielenterveytensä kanssa. Siitä syystä hän hakeutui hoitolaitokseen käsitelläkseen ongelmia rauhassa ammattilaisten ohjauksessa. Mies sai hoitoa kuukauden ajan ja on nyt kotiutumassa laitoksesta.

Jax Taylor on People-sivuston mukaan käynyt läpi tunteellisen kuukauden. Taylorin perhe-elämä on ollut myrskyisää hänen ja hänen vieraantuneen vaimonsa Brittany Cartwrightin eron jälkeen, mikä on osaltaan vaikuttanut hänen päätökseensä hakea hoitoa. Nyt hän odottaa eniten sitä, että hän pääsee viettämään aikaa poikansa, Cruz Michael Cauchin, kanssa.

Palattuaan kotiin Jax Taylor palaa myös The Valley -sarjan kuvauksiin, jotka ovat jo käynnissä sarjan toista tuotantokautta varten. Odotettavissa on, että Taylor käsittelee hoitojaksoaan avoimesti tulevissa jaksoissa, mikä tuo varmasti lisää tunnepitoisia hetkiä ohjelmaan.