Fanit tyrmistyivät: Sisarvaimojen uusin kausi on kuvattu vuosia sitten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimojen 19. tuotantokauden traileri on julkaistu. Sarjaa on kuvattu viimeisimpään tuotantoon alkutietojen mukaan vuosia sitten, sillä siinä näytetään vielä tuoreen eroprosessin jälkeistä aikaa. Fanit pettyivät.

Uusin kausi on selvästi kuvattu jo jonkin aikaa sitten, koska siinä keskitytään esimerkiksi Christinen ja Davidin seurustelemiseen. Pariskuntahan on ollut jo tovin avioliitossa. Lisäksi tuotantokaudella esitetään Merin muutto Utahiin sekä Kodyn ja Robynin, eli jäljellä olevan vaimon välisiä yhteenottoja. Pariskunta halusi moniavioisen perheen ja joutuvat nyt opettelemaan elämää tavallisena pariskuntana.

Kody Brownin käytös nostaa karvat pystyyn, sillä hän esimerkiksi sanoo trailerilla Merille, 32 vuoden ajan avioliitossa olleelle naiselle, että heidän suhteensa on ollut virhe. Meri lataa kameralle, että miksi Kody ei sanonut hänelle asiasta?

Trailerilla käydään läpi myös syöpäpelkoja sekä Janellen ja Kodyn pojan kuolema. Kausi varmasti herättää tunteita katsojissa, mutta se ei tarjoa mitään tuoretta tietoa. Sitä tietoa kausi sen sijaan näyttää vahvistavan, että Kody todellakin on todella itsekeskeinen mies.