Catfish-juontaja Nev Schulman vakavassa onnettomuudessa: ”Elämä muuttui silmänräpäyksessä”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Catfish-televisiosarjan juontajana monille tunnetuksi tullut Nev Schulman koki viikko sitten maanantaina vakavan onnettomuuden, joka sai hänet pohtimaan elämän arvaamattomuutta. Schulman kertoi Instagram-julkaisussaan, kuinka hän vietti ensin täydellisen sunnuntain perheen kanssa eikä voinut kuvitellakaan mitä seuraavana päivänä voisi tapahtua.

Sunnuntaina Nev Schulman oli nauttinut päivästä vaimonsa ja lastensa kanssa kalastuksen merkeissä. He löysivät veneen ja kapteeni Benin avustuksella pääsivät kalaan, jossa he pyydystivät monenlaisia kaloja. Sunnuntai oli miehen mukaan täynnä rakkautta ja ihmetystä.

Maanantai oli kuitenkin täysin erilainen päivä. Schulman oli matkalla hakemaan poikaansa koulusta pyörällä, mutta hän joutui vakavaan onnettomuuteen, jossa hän törmäsi kuorma-autoon ja menetti tajuntansa. Herättyään Schulman tajusi, ettei hän ollut kunnossa. Hän sai kaularangan murtuman, tarkemmin sanottuna C5- ja C6-nikamat murtuivat, mutta onneksi hän ei kuitenkaan halvaantunut.

Schulmanin tilanne olisi voinut olla paljon pahempi, mutta hän on kiitollinen siitä, että hänellä on mahdollisuus toipua täysin. Hän ylisti sairaanhoitohenkilöstön ammattitaitoa ja huolenpitoa, jotka olivat ratkaisevassa roolissa hänen tilansa vakauttamisessa. Hän kokee olevansa onnekas saadessaan olla elossa ja voidessaan edelleen halata perhettään.

Onnettomuus sai Schulmanin arvostamaan elämän pieniä ja suuria asioita entistä enemmän. Nyt hän osaa olla erityisen kiitollinen siitä, että hän päätti lähteä kalastusretkelle perheensä kanssa sunnuntaina, vaikka se ei kuulunutkaan aluksi heidän suunnitelmiinsa.