Karu yllätys wc-pöntöllä – käärme puri kiveksiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Thaimaalainen mies koki karun yllätyksen istuttuaan wc-pöntölle kotonaan. Tanat Tangtewanonin aamurutiinit saivat karun käänteen kiveksiin kohdistuneen yhtäkkisen ja voimakkaan kivun vuoksi. Pöntössä piileskellyt käärme oli purrut häntä.

– Tunsin jonkin purevan pallejani. Kipu oli voimakasta, joten aitoin käteni wc-pönttöön ja tunnustelin, mistä oli kyse. Tartuin käärmeeseen ja järkytyin, Thangtewanon kuvaili Asia Pacific Press -uutistoimiston mukaan.

Thangtewanon yritti irrottaa käärmeen irti kiveksistään tarttumalla sitä niskasta. Kun tämä ei tehonnut, hän alkoi hakkaamaan käärmettä wc-harjalla. Lopulta se irrotti hampaansa kiveksistä.

– Nousin nopeasti ylös ja revin matelijan irti. Tunsin tuskallista kipua ja joka puolella oli verta. Olin kuitenkin enemmän shokissa siitä, että löysin pytonin wc-pöntöstä, Thangtewanon kertoi.

Thangtewanon kiidätettiin sairaalaan, jossa hänelle annettiin jäykkäkouristusrokote. Hänen kiveksensä eivät kärsineet pysyvistä vaurioista. Miehen onneksi kyseessä oli myrkytön käärme, eikä esimerkiksi kobra.