Disney+ uudistaa tilauksiaan – nykyisen tilausmuodon hinta nousee

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney+-suoratoistopalvelun tilausmuodot muuttuvat lokakuussa. Nykyisen yhden Premium-tilausmuodon tilalle tulee kolme erihintaista vaihtoehtoa, ja Premium-tilaus saa uuden nimen ja sen hinta nousee. Uusista tilausmuodoista yhdessä elokuvien ja sarjojen aikana esitetään mainoksia.

Standard mainoksilla -tilausmuoto maksaa 5,99 euroa kuukaudessa. Se tukee 1080p Full HD-videota, 5.1-ääntä ja sisällön katsomista kahdella laitteella samanaikaisesti. Ohjelmien laitaaminen offline-tilassa katsottavaksi ei ole mahdollista.

Mainosvapaa Standard-tilaismuoto maksaa 9,99 euroa kuukaudessa tai 99,90 euroa vuodessa. Se tukee niin ikään 1080p Full HD-videota, 5.1-ääntä ja sisällön katsomista kahdella laitteella samanaikaisesti. Lisäksi ohjelmia voi ladata 10 laitteelle katsottavaksi offline-tilassa.

Mainosvapaa Premium-tilausmuoto maksaa 13,99 euroa kuukaudessa tai 139,90 euroa vuodessa. Tämä tilausmuoto maksaa Suomessa nyt 10,99 euroa kuukaudessa, joten palvelun hinta nousee huomattavasti. Tilaus tukee 4K UHD & HDR -videoita, Dolby Atmos -ääntä ja sisällön katsomista neljällä laitteella samanaikaisesti. Lisäksi ohjelmia voi ladata 10 laitteelle katsottavaksi offline-tilassa.

Disney+-tilauksen hinta on ollut tähän asti Suomessa 10,99 euroa kuukaudessa tai 109,90 euroa vuodessa. Uudet tilausmuodot saapuvat palveluun 17. lokakuuta. Nykyisten tilaajien tilausmuoto muuttuu automaattisesti vaihtoehdoista kalleimpaan Disney+ Premium -tilaukseen, mutta tilausmuotoa voi halutessaan vaihtaa.