Taylor Swift kommentoi konserttinsa terroriuhkaa: ”Tunnen valtavasti syyllisyyttä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Taylor Swift on myöntänyt, että tuntee valtavaa syyllisyyttä Itävallan Wienin konserttiin suunnitellun terrori-iskun jälkeen. Hänelle on muodostunut uhkaavasta tilanteesta pelkotiloja. Supersuosittu maailmantähti kommentoi hyökkäyksen uhkaa nyt ensimmäistä kertaa.

Taylor Swift joutui perumaan kolme konserttia Eras-kiertuellaan Itävallan pääkaupungissa aiemmin tässä kuussa. Ernst Happel -stadionille oli suunniteltu veristä hyökkäystä, mutta viranomaiset onnistuivat pidättämään kolme teini-ikäistä terroristia ennen pahimman tapahtumista. Taylor päätti nyt kommentoida äsken päättynyttä Euroopan-kiertuetta sosiaalisessa mediassa.

– Olemme virallisesti päättäneet The Eras Tourin eurooppalaisen osuuden. Sen mukana tulivat suuritunteisimmat yleisöt, joille olen koskaan soittanut. Lisäksi esityksissä muodostui uusia perinteitä ja täysin uusi aikakausi alkoi. Keikkatahti oli hetkisempi kuin koskaan aiemmin, ja olen niin ylpeä työntekijöistäni ja esiintyjätovereistani, jotka pystyivät fyysisesti suorittamaan konsertin sekä rakentamaan ja purkamaan massiivisen lavan kuin ihmeen kaupalla muutaman päivän toipumisella ja matkustelulla, Swift kehui tiimiään.

– He ovat vaikuttavimpia ihmisiä, joita tunnen, ja olen niin onnekas, että juuri he antoivat aikaansa, energiaansa ja asiantuntemstaan The Eras Tourille, hän jatkoi.

– Wienin esitysten peruminen oli järkyttävää. Peruutusten syy täytti minut uudella pelon tunteella ja valtavalla syyllisyydellä, koska niin monet ihmiset olivat suunnitelleet saapuvansa näihin esityksiin. Olin kuitenkin todella kiitollinen viranomaisille.