Christina Aguilera arvosteli takaisin tulleet trendiasusteet – upea ulkonäkö varasti huomion

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitkän uran popmusiikin parissa tehnyt Christina Aguilera aloitti taannoin vakioesiintyjänä kauden Las Vegasissa sijaitsevassa Venetian Resort -hotellissa. Konsertit ovat olleet todella suosittuja ja tähden upea esiintyminen on saanut paljon kehuja.

Christina Aguilera nähdään nyt Glamourin julkaisemalla TikTok-videolla, jossa nainen kertoo mielipiteitään monista asusteista, jotka ovat tulleet nyt uudelleen muotiin. 43-vuotias tähti muistelee käyttäneensä monia koruja ja asusteita ja esimerkiksi hajustettua huulikiiltoa hän kertoo käyttävänsä edelleen.

Tänä vuonna Christina Aguilera on saanut paljon omalla ulkonäöllään kuhinaa aikaan. Nainen on näyttäytynyt huomattavasti hoikempana kuin vuosiin. Tämän lisäksi naisen kasvot ovat muuttuneet juuri sen verran, että fanit ovat huomanneet, että naiselle on tehty jotain kauneuskirurgisia toimenpiteitä. Hoidot on kuitenkin tehty niin taitavasti, että kukaan ei tunnu osaavan tarkalleen kertoa mitä Aguileralle on tehty.

@glamourmag Can we start a petition to bring back butterfly clips? Watch as #ChristinaAguilera takes a trip down memory lane and revisits all-things #trendy from the 2000s. See the #Y2k icon’s full Glamour August #cover at the link in bio. #throwback ♬ original sound – Glamour