Skandaali Norjan hovissa: Kruununprinssi Haakonin poikapuoli kytköksissä rikollisliigaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjan kruununprinsessa Mette-Maritin poika Marius Borg Høiby on aiheuttanut valtavan, maailmanlaajuisen skandaalin. Hän joutui rikossyytteisiin ja on epäiltynä entisten tyttöystäviensä pahoinpitelyistä. Marius on myöntänyt, että oli tekojen aikaan kokaiinin vaikutuksen alaisena ja hän oli 30 tuntia pidätettynä.

Marius Borg Høiby on kruununprinssi Haakonin poikapuoli. Hän julkaisi skandaalin puhkeamisen jälkeen virallisen lausunnon, jossa kertoi kärsineensä mielenterveyshäiriöistä ja päihteiden käytöstä lapsesta asti. Marius Borg Høiby on Norjan kruununprinsessa Mette-Maritin ja hänen edellisen kumppaninsa Ragnar Singsaasin poika. Hän erosi kuninkaallisista tehtävistä seitsemän vuotta sitten.

Kruununprinssi Haakonin poikapuoli myönsi käyttäytyneensä väärin ja pyysi anteeksi tekojaan.

Dagbladet äskettäin, että Marius Borg Høibyn ystäväpiirissä on ihmisiä, joilla on yhteyksiä Hells Angels -järjestöön. Ystävät ovat osa suurta kansainvälistä rahanpesuverkostoa ja he ovat käyneet kauppaa kokaiinilla ja anabolisilla steroideilla. Mariuksen pahoinpitelysyytteestä on kuitenkin kuulustelut vasta ensi viikolla, Dagbladet uutisoi. Myös aiemmat tyttöystävät ovat kertoneet joutuneensa pahoinpitelyn uhreiksi.