Sometähti haki avioeroa ollessaan synnyttämässä – näin itse kommentoi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen YouTubesta noussut sometähti Aspyn Ovard on jo pitkään jakanut elämänsä videoiden muodossa miljoonien seuraajien kanssa. Nyt hän on alkanut saamaan suosiota myös Instagramissa ja TikTokissa, jossa hänellä on noin 705.000 seuraajaa.

Aspyn Ovard on ollut kahdeksan vuotta naimisissa hänen miehensä Parker Ferrisin kanssa ja heillä on kolme lasta. Nuorin lapsista syntyi keväällä, jolloin Aspyn yllätti seuraajansa hakemalla miehestään avioeroa. Nainen haki avioeroa ollessaan vielä synnytyssairaalassa.

Tähden seuraajat ovat janonneet tietoa syistä, jotka ajoivat naisen hakemaan avioeroa. Ero tuli suurimmalle osalle täysin yllätyksenä, koska vielä ennen synnytyksen alkua nainen oli julkaissut sosiaaliseen mediaan iloisia videoita miehensä kanssa.

Nyt Aspyn Ovard käytti uutta demure-trendiä hyväkseen ja kommentoi ensimmäistä kertaa sitä miksi hän ei kerro erosta sosiaaliseen mediaan mitään. ”Huomaatteko miten en kerro internettiin mitään avioerostani? Hyvin demure. Hyvin ajattelevaista”, Ovard aloittaa. Äiti pitelee videolla vauvaa sylissään ja kertoo miten hyvä äiti hän on ajattelemalla lapsiaan ja sitä mitä hän jakaa internetissä.

@aspynovard

soft launch

♬ original sound – aspynovard