PMMP:n paluu ei loppunut stadionkeikkaan – liput lähes loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

PMMP esiintyi taannoin Helsingin Olympiastadionilla kahden konsertin voimin. Yhtyeen paluu esiintymislavoille ei kuitenkaan päättynyt loppuunmyytyihin stadionkeikkoihin. Tiedossa on suuren kysynnän vuoksi vielä kiertue loppusyksylle.

PMMP kertoi kiertueesta stadionkeikkojen jälkeen, ja lippujen tullessa myyntiin niiden kysyntä oli suurta. Nyt syyskuun lopussa useille keikoille on vielä saatavissa lippuja, mutta lähinnä kalliille aitiopaikoille. Esimerkiksi Tampereen, Oulun, Turun ja Helsingin keikoille on yhä myynnissä esimerkiksi myös 59-69 euron lippuja.

Yhtye esiintyy marraskuussa jäähalleissa Tampereella, Oulussa, Turussa ja Helsingissä sekä joulukuussa eri puolilla Suomea intiimeillä klubikeikoilla.

– Moni on ollut niin harmissaan, kun ei ole päässyt vielä mukaan meidän hullutuksiin, joten ollaan todella iloisia, että areenakiertue toteutuu ja odotetaan innolla näkevämme teidät siellä, PMMP:n Instagram-tilillä kerrotaan.

– Comeback-keikkojen koko kaari menee isosta ihan pieneen: Areenojen jälkeen tehdään klubikeikkoja pienissä musaklubeissa vain neljä, vähän kuin paluu yhtyeen alkuaikoihin, julkaisu jatkuu.

PMMP:n Viimeinen valitusvirsi -kiertue:

Pe 08.11 Tampere, Nokia Arena



Pe 15.11 Oulu, Ouluhalli



La 16.11 Turku, Gatorade Center



La 23.11 Helsinki, Jäähalli

To 05.12 Tuusula, Krapin Paja



La 07.12 Lahti, Möysän Musaklubi



Pe 13.12 Jyväskylä, Lutakko



La 14.12 Joensuu, Kerubi