Julianne Hough avautui koiriensa kuolemista – kutsumattomat vieraat olivat päässeet takapihalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

America’s Got Talent ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmista monille tutuksi tullut näyttelijä, tanssija ja juontaja Julianne Hough ihastutti seuraajiaan vuosien ajan sosiaalisessa mediassa jakamalla kanavallaan kuvia ja videoita lemmikeistään. Naisella oli kaksi Cavalierkingcharlesinspanielia, joista toinen oli ollut hänellä kahdeksan ja toinen 11 vuoden ajan.

Fanit huomasivat, että naisen tehdessä eroa aviomiehestään Brooks Laichista, koiria ei enää nähtykään. Moni luuli naisen antaneen koirat Laichille, mutta niitä ei nähty miehenkään somejulkaisuissa. Hough sai paljon kysymyksiä koiriinsa liittyen ja hän lopulta kertoi niiden menehtyneen.

Nyt viisi vuotta myöhemmin Julianne Hough on kertonut ensimmäistä kertaa miten koirat Lexi ja Harley kuolivat. Kojootit olivat päässeet Houghin takapihalle, jossa koirat olivat olleet. Kojootit olivat tappaneet koirat nopeasti kun ne olivat olleet tähden assistentin hoidossa. Hough sai assistentiltaan karmaisevan puhelun, jolloin assistentti oli hätääntynyt kertoessaan mitä rakkaille lemmikeille tapahtui.

Vuosi 2019 oli naiselle hyvin vaikeaa aikaa. Ensin hän haki asumuseroa miehestään ja vain 10 päivää myöhemmin hänen kummatkin koirat menehtyivät traagisesti. ”Koirani edustivat pyytteetöntä rakkautta ja turvaa, ja ne olivat poissa”, Julianne Hough muisteli People-sivuston mukaan.