Voimistelukaunotar paljasti vartalostaan – hänen on vaikea löytää housuja

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen telinevoimistelija Simone Biles on ollut yksi tämän kesän puhutuimmista urheilijoista. Urheilija voitti Pariisin olympialaisissa kolme kultamitalia ja yhden hopeamitalin, mikä kasvatti hänen uransa mitalisaldon yhteentoista.

Simone Biles on herättänyt huomiota paitsi taitojensa ansiosta, myös 142 sentin pituudellaan. Nyt huippu-urheilija on avautunut sosiaalisessa mediassa siihen liittyvästä ongelmasta. Bilesillä on vaikeuksia löytää sopivan kokoisia housuja.

– Ennen kuin valitatte etteivät mitkään vaatteet sovi teille, haluan paljastaa teille omat haasteeni… Minulle sopivien alaosien löytäminen on todella vaikeaa, Biles kirjoitti 24 tunnissa katoavissa Instagram-tarinoissaan.

Toisinaan Bilesiä kuitenkin onnistuu löytämään täydellisen kokoiset housut, mitä urheilija kuvaili upeaksi. Toisinaan hän teettää vaatteita myös mittatilauksena. People-lehden mukaan esimerkiksi urheilijan Galia Lahav -häämekkoa muokattiin varta vasten häntä varten Bilesin ja jalkapalloilija Jonathan Owensin häitä varten.