Realitytähtien kohusuhde ohi – avioeropaperit jätettiin viimein

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähdet Jax Taylor ja Brittany Cartwright tekivät taannoin omassa podcastissaan paljastuksen ja kertoivat, että he ovat eroamassa. Brittany Cartwright muutti keväällä heidän talostaan omaan erilliseen asuntoon suojellakseen omaa mielenterveyttään.

Jax Taylor ja Brittany Cartwright ovat työstäneet eroaan kuukausien ajan ja Jax Taylorin on myös huhuttu jo tapailevan muita ihmisiä. Nyt Brittany Cartwright on tehnyt asiasta viimein virallista. E! News -uutisen mukaan Cartwright on nyt hakenut virallisesti avioeroa Taylorista.

Avioliitto kesti viisi vuotta, jonka aikana pariskunta sai yhteisen lapsen. Avioerohakemukseen eron hetkeksi oli merkitty jo 24. tammikuuta 2024 vaikka julkisuuteen asumuserosta kerrottiin vasta maaliskuussa. Avioeropapereihin eron syyksi oli merkitty selvittämättömät erimielisyydet.

Brittany Cartwright on hakenut heidän kolmevuotiaan poikansa Cruzin pääasiallista huoltajuutta, jolloin Jax Taylor saisi oikeuden vierailla lapsen luona säännöllisesti. Cartwright on hakenut myös päätöstä, jossa kummallekaan ei myönnettäisi elatustukea.