Tulossa: Taittuvanäyttöinen Honor Magic V3 on uskomattoman ohut

Digi Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin Staran arvostelussa miten taittuvanäyttöinen Honor Magic V2 on markkinoiden ohuin tabletin korvaaja, jossa riittää tehoa monipuoliseen työkäyttöön. Nyt laite on saamassa jatkoa, kun uusi Magic V3 esitellään tällä tietoa Berliinissä syyskuun alussa järjestettävillä messuilla. Kiinassa laite esiteltiin jo heinäkuussa.

Kuva: Honor Magic V3
Kuva: Honor Magic V3
Kuva: Honor Magic V3

Kilpailijoidensa tavoin myös Honor on tuomassa uutuuksiinsa vahvasti mukaan tekoälyä, joista Honor Magic V3 tulee sisältämään Googlen kanssa yhteistyössä toteutettuja ominaisuuksia. Alustavien tietojen mukaan siinä on mukana nimenomaan taitettavaan laitteeseen räätälöityjä ominaisuuksia, joissa laitteen suurta näyttöä hyödynnetään esimerkiksi kahdella kelluvalla sovellusikkunalla.

Uutuuslaitteen tekoälyä hyödyntäviä toimintoja ovat kuvien hahmonpoiston lisäksi muun muassa kasvokkain käytävien keskustelujen reaaliaikainen käännösohjelma sekä automaattinen muistiinpanojen tekeminen ja sen käännösominaisuus. Näin kokouksen tai muun tapaamisen muistiinpanot voidaan toteuttaa automaattisesti.

Ulospäin laitteen merkittävin ominaisuus on kuitenkin sen hämmästyttävä ohuus. Ohuimmillaan laite on vain 9,2 millimetriä paksu, eli ei juuri eroa tavallisesta puhelimesta. Takakannessa on kamerauloke, josta sijaisevat 50 megapikselin telekamera 3,5-kertaisella optisella ja 100-kertaisella digitaalisella zoomilla, 50 megapikselin laajakulma ja 40 megapikselin 112-asteen ultralaajakulma. Edessä sijaitsee 20 megapikselin 4K-kamera 90-asteen laajakulmalla.

Tarkemmat tiedot selviävät syyskuun alussa, kun laite esitellään virallisesti.