Julianne Hough paljasti avioeron syyn – tunsi olonsa pikkutytöksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough oli naimisissa kanadalaisen jääkiekkoilija Brooks Laichin kanssa viisi vuotta. Heidän avioliittonsa päättyi eroon vuonna 2022, minkä jälkeen nainen on elänyt sinkkuna ja keskittynyt luomiseen eri yritystensä parissa.

Julianne Hough kertoi nyt ensimmäistä kertaa siitä mikä hänen mielestään johti heidän avioeronsa päättymiseen. Hough kertoi suhteen alussa eläneensä sellaista aikaa, jolloin hänellä oli tarve saada yhteys 10-vuotiaaseen itseensä. Tällöin hän kaipasi kumppanikseen isähahmoa, joka tarjoaisi hänelle turvaa, rakkautta ja tilaa olla pikkutyttö.

Nainen sai Brooks Laichilta juuri sen mitä hän tarvitsi. Suhteen aikana Julianne Hough huomasi, että hän ei enää kaivannutkaan samanlaista tukea vaan hän alkoi itsenäistymään. Hän alkoi saamaan yhteyden aikuiseen minäänsä ja halusi myös toteuttaa sitä. Tällöin hän esimerkiksi huomasi, että hän ei ole hetero vaan voi rakastua ihmisiin sukupuolesta riippumatta.

Näihin aikoihin Julianne Hough alkoi E! News -uutisen mukaan kokea vielä suurempaa tarvetta itsenäistymiselle. Hän halusi kokea elämää yksin ja pohtia mitä mieltä hän on asioista ilman, että kukaan vaikuttaa hänen mielipiteisiinsä.