Brooke Shieldsin muotiluomuksille uusi elämä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brooke Shields on amerikkalainen näyttelijä ja malli, joka nousi kuuluisuuteen jo nuorena erityisesti hänen roolistaan elokuvassa Sininen laguuni. Hänen uransa huipentui lukemattomiin elokuva- ja televisiorooleihin ja viime vuonna hänestä julkaistiin myös dokumentti Brooke Shields: Pretty baby.

Nyt 59-vuotias Brooke Shields nähdään hänen kahden tyttärensä, Grier ja Rowan Henchyn, kanssa harvinaisessa haastattelussa. People-sivuston jakamalla videolla kolmikko katselee yhdessä vanhoja kuvia, jotka esittelevät näyttelijän pukeutumista ikonisissa mainoskuvissa ja punaisilla matoilla.

Brooke Shields antoi hänen upean syvänpunaisen Golden Globe -gaala-asunsa hänen tyttärensä Rowanin käyttöön koulun tanssiaisia varten. Nainen oli hyvin otettu siitä, että Rowan halusi pukeutua äitinsä vanhaan iltapukuun ja antaa sille uuden elämän.

Grier puolestaan löysi uutta käyttöä hänen äitinsä ensimmäiselle hääpuvulle. Valkoinen hääpuku oli jo väriltään hieman kellastunut, mitä he pitivät pelkästään hyvänä asiana. Hääpukua muokattiin tyttären ylle sopivaksi ja hän pukeutui siihen koulunsa päättäjäisissä.