Katie Pricen kuudes kasvojenkohotus yllätti kirurginkin: ”Koukussa leikkauksiin”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glamourmalli Katie Price on viime aikoina aiheuttanut paljon ihmetystä omalla ulkonäöllään. Nainen on leikkauttanut rintansa moneen kertaan ja muuttanut viime vuosien aikana huomattavasti myös omia kasvojaan. Nyt tähti on toipunut uusimmasta leikkauksesta, jossa hänelle tehtiin jo kuudes kasvojenkohotus.

Katie Pricen leikkaukset ovat saaneet jopa häntä monta kerta operoineen kauneuskirurgin yllätettyä. Naista aiemmin hoitanut kirurgi Jeya Prakash on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan olevansa ihmeissään siitä, että naisen kasvoja on suostuttu operoimaan. Hänen mielestään se on edesvastuutonta, koska joka leikkauksen jälkeen riskit suurenevat.

Jeya Prakash torjui Katie Pricen hänen vastaanotollaan vuonna 2022, koska hän epäili Katie Pricen olevan koukussa kauneusleikkauksiin. Liian monet kasvojenkohotukset lisäävät erilaisia riskejä ja voivat aiheuttaa jopa kasvojen halvausoireita, koska hermotukset venyvät liikaa tai voivat vaurioitua.

Katie Price on kommentoinut, että hän ei halua mennä leikkausten kanssa liiallisuuksiin tai näyttää avaruusoliolta. Monet kommentoijat ovat kirurgin lisäksi kuitenkin olleet sitä mieltä, että tähti on nyt tehnyt juuri sen.