Nainen yllätti häävieraansa videolla ensitapaamisesta: ”Tässä on tuleva aviomieheni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dallasissa asuva valokuvaaja Madelyn Anderle tapasi tulevan miehensä Nicin ensimmäistä kertaa kesäkuussa 2022, kun he olivat ensin tutustuneet toisiinsa Instagramin kautta. Jo ennen tapaamista nainen tunsi, että mies tulee olemaan hänelle se oikea. Sen vuoksi hän päätti kuvata ensikohtaamisen videolle.

Tunne vain vahvistui tapaamisten myötä, minkä vuoksi nainen päätti People-sivuston mukaan jatkossakin tallentaa jokaisen heidän treffinsä kameralle. Hän oli varma siitä, että hän on tavannut tulevan aviomiehensä. Myöhemmin naisen aavistus osoittautui oikeaksi.

Kattavan dokumentoinnin ansiosta Madelyn Anderle onnistui yllättämään miehensä ja häävieraansa upealla videokoosteella heidän treffeistään. Videon alussa jo ennen ensimmäistäkään tapaamista Madelyn kertoo kameralle löytäneensä tulevan aviomiehensä. Videon idea on niin loistava ja liikuttanut monia, että se on saanut TikTokissa katseluita jo yli 14,3 miljoonaa.

@madyanderle this is your sign to record everything, then play it at your wedding 🥺 #weddingday #weddingreception #weddingreceptionideas #receptionvideo #vlog #nostalgic #weddingtiktok #weddinginspiration ♬ The Night We Met – Marianne Beaulieu