Teinipojan upea lauluesitys kosketti miljoonia – sitten Lady Gaga kommentoi näkemäänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Lady Gaga yllätti pitkän julkaisutaukonsa jälkeen faninsa uudella kappaleella, jossa on mukana myös Bruno Mars. Artistien yhteinen Die With A Smile on romanttinen duetto, jossa lauletaan siitä miten maailma saisi vaikka loppua ja rakastavaiset voisivat kuolla toistensa käsivarsilla hymy huulilla.

Artistin urasta haaveileva poika James Wimbley julkaisee sosiaalisessa mediassa videoita, joissa hän esittelee laulutaitojaan. Äitinsä manageroima poika laulaa nyt tiskien kuivaamisen ohessa keittiössä Lady Gagan ja Bruno Marsin uutta kappaletta, mikä on saanut monet ihastumaan.

Moni on kuvaillut James Wimbleyn ääntä Bruno Marsin ja Michael Jacksonin äänen yhdistelmäksi. Video on saanut TikTokissa lähes neljä miljoonaa katselua ja itse Lady Gagakin kirjoitti videoon kommentin: ”Oikea enkeli”. Bruno Mars jakoi videon myös omalla Instagram-kanavallaan tarinoissa.

@jameswimbleymusic Die With A Smile @Bruno Mars @ladygaga #brunomars #ladygaga #diewithasmile #singing #cover #song #singer #musiciansoftiktok ♬ original sound – James