Brad Pitt punaisella matolla – esitteli uuden tyttöystävän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodtähti Brad Pitt alkoi noin kaksi vuotta sitten seurustelemaan nuoren koruasiantuntijan kanssa. 60-vuotias Brad Pitt on kertonut olevansa korviaan myöten ihastunut 31-vuotiaaseen Ines de Ramoniin, joka oli heidän tavatessaan vielä itse naimisissa näyttelijä Paul Wesleyn kanssa.

Nyt pariskunta nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä punaisella matolla kun he osallistuivat käsi kädessä Venetsian elokuvajuhlille. Brad Pitt oli pukeutunut tyylikkääseen mustaan pukuun, jonka housut olivat 70-luvun henkeen leveälahkeiset. Naisen yllä nähtiin kauniisti laskostettu valkoinen iltapuku.

Noin vuosi sitten Ines de Ramon sai avioeroprosessinsa päätökseen Vampyyripäiväkirjat-sarjasta tutuksi tulleen näyttelijätähden kanssa. Hän ja Brad Pitt näyttäytyivät ensimmäistä kertaa julkisesti pariskuntana viime marraskuussa. Sen jälkeen suhde on vain syventynyt entisestään ja nyt Brad Pitt on alkanut puhumaan jopa uuden perheen perustamisesta.

Brad Pittillä on edelleen melko rumaksi äitynyt oikeustaistelu ex-vaimo Angelina Jolien kanssa kesken. Heidän liitostaan Pittillä on kuusi lasta, Shiloh, Maddox, Pax, Zahara, Knox ja Vivienne.