Kesä jäi taakse – itseruskettavat säilyttävät päivetyksen

Kaupallinen yhteistyö Lifestyle · Stara.fi

Suomi siirtyi viime viikonloppuna kesäkaudesta syyskauteen, mutta lämpimän kesäisiä kelejä on toivottavasti vielä edessä. Syyskuun käynnistyessä moni toivoo voivansa säilyttää kesällä päivettyneen ihonsa, ja siihen löytyy myös ratkaisuja.

Esimerkiksi suomalainen miesten parturiketju M Room on tuonut markkinoille itseruskettavan Urban No Pale -suihkeen, jolla varsinkin kasvoille on helppo saada aikaan luonnollisen ja terveen näköinen sävy ilman auringonottoa ja sen haitallisia vaikutuksia.

– Voit säädellä päivetyksen syvyyttä helposti: yksi kerros tuo vain kevyen ja lähes huomaattoman sävyn (kuin olisit saanut hiukan päivetystä auringossa), mutta halutessasi voit kerrostaa tuotetta syvemmän rusketuksen saamiseksi, M Room kertoo ajankohtaisesta tuotteestaan.

Hajusteettoman ja väriaineettoman Suomessa valmistetun tuotteen vaikutus perustuu dihydroksiasetoniin, jonka ansiosta muodostuva sävy poistuu ihon uudistuessa. Tuote ei sisällä aurinkosuojaa, joten auringossa olellessa käyttäjä tarvitsee normaalisti aurinkosuojaa.