Behm ryhtyy näyttelijäksi – sai pääroolin kotimaisessa elokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijänä tunnettu Behm on tekemässä uutta aluevaltausta. Suosikkiartisti näyttelee toista pääroolia tulevassa Anna minun rakastaa enemmän -elokuvassa. Oskari Sipolan ohjaama elokuva perustuu Juha Itkosen samannimiseen romaaniin.

Rita Behmin ohella keskeisiä rooleja näyttelevät Pyry Kähkönen ja Mimosa Willamo. Kähkönen tunnetaan muun muassa Netflixin Vikings: Valhalla -sarjasta ja Willamo Sisu-elokuvasta. Anna minun rakastaa enemmän saa ensi-iltansa vuonna 2025.

Anna minun rakastaa enemmän kertoo Kähkösen näyttelemästä Antista ja Behmin näyttelemästä Suvista, jotka rakastuvat ja perustavat bändin. Menestyksestä huolimatta bändi hajoaa ja parisuhde päättyy, minkä jälkeen Suvi tekee uraa kansainvälisenä sooloartistina. Vuosia myöhemmin entisten rakastavaisten tiet kohtaavat jälleen.

– Tuntuu hienolta, että pari vuosikymmentä myöhemmin uusi sukupolvi tekee kirjasta oman tulkintansa ja nimenomaan elokuvana. On myös kiehtovaa, että Behmin tasoinen artisti näyttelee naispääroolin, kuvailee Juha Itkonen tiedotteessa.