Kadonnut kissa löytyi kahden vuoden jälkeen 3 000 kilometrin päästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahden vuoden poissaolon jälkeen Texasilainen kissa nimeltä Shoto on vihdoin palannut kotiin. Shoto katosi tammikuussa 2022 kylmän pakkasjakson aikana, mutta hämmästyttävää kyllä, se löydettiin lähes 3 000 kilometrin päästä Springfieldistä, Massachusettsista. Tämä harhailu vei kissan pitkälle matkalle, jonka yksityiskohtia ei kukaan voi tietää.

Shoto löytyi Springfieldistä, jossa paikallinen asukas otti kissan talteen ja vei paikalliseen eläinsuojaan Dakin Humane Societyyn. Siellä kissan mikrosiru paljasti sen henkilöllisyyden ja auttoi löytämään omistajan. Omistaja Karla oli aluksi epäröinyt vastata tuntemattomaan puheluun, mutta onneksi yhteys naiseen lopulta saatiin.

Kun Karla sai tietää, että hänen kauan kadoksissa ollut kissansa oli löydetty, hän ei epäröinyt. Hän päätti lähteä hakemaan Shotoa, mikä tarkoitti 26-tuntista ajomatkaa kumpaankin suuntaan. Dakin Humane Society kertoi People-sivuston mukaan olevansa iloinen siitä, että sai olla mukana yhdistämässä perhettä jälleen näin pitkän eron jälkeen. Shoton tarina on hyvä muistutus mikrosirujen tärkeydestä lemmikkien tunnistamisessa.