Huumediileri ilmoitti huumevarkaudesta – poliisin hämmentynyt reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa on lähtenyt viraaliksi video, jossa poliisi kohtaa erittäin epätavallisen tilanteen. Naispuolinen huumediileri soitti hätänumeroon ja pyysi poliisin apua. Ei siksi, että hän olisi vaarassa tai tarvinnut apua, vaan koska joku oli varastanut hänen huumeensa.

Tilanteesta kuvattu video on herättänyt runsaasti huomiota ja hämmästystä katsojien keskuudessa. Poliisi saapui paikalle odottaen varmasti hieman normaalimpaa hälytystehtävää, mutta huomasi nopeasti, että tilanne oli kaikkea muuta kuin tavanomainen. Videolla nähdään, kuinka poliisi yrittää hillitä järkytystään, kun nainen selittää huumeidensa olevan kadoksissa ja vaatii viranomaisia toimimaan.

Poliisi on silminnähden hermostunut ja tylyttää TikTokissa levinneellä videolla nähtäviä naisia. ”Tämä on typerin asia mitä olen koko elämäni aikana nähnyt”, poliisi sanoo. Poliisi ei voinut uskoa, että huumekauppias soitti poliisi paikalle kertoakseen, että häneltä varastettiin huumeet, jotka hän yritti ensin itse myydä.

@ndasdnr #shocked #scene #reality #police #entertainment #funny #moment #viral #fypdongggggggggシ #video ♬ original sound – 🖤🖤