Ikean kurpitsakulho revittiin käsistä – myytiin hetkessä loppuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ikea toi hiljattain myyntiin uuden syksyisen Höstagille-malliston. Tuotteita saapui myyntiin rajoitettu erä. Yhden esineen kysyntä osoittautui niin suureksi, että sen loppuminen johti jopa someraivoon.

Höstagille-malliston halutuimmaksi tuotteeksi nousi kurpitsan muotoinen kannellinen kulho. Mallisto tuli myyntiin 30. elokuuta. Kurpitsakulho myytiin nopeasti loppuun sekä Ikean verkkokaupasta että myymälöistä.

Kurpitsakulhogatea on sittemmin puitu kiivaasti Ikean sosiaalisessa median tileillä. Kommenteissa muun muassa ihmeteltiin, miksi tuotetta ei ole tuotu myyntiin enempää. Lisää haluttuja kulhoja tulee kuitenkaan tuskin saataville, sillä Ikea ilmoitti jo alun perin erien olevan rajoitettuja.

Osa Höstagille-kulhosta haaveilevista ei ole antanut vielä periksi. Esimerkiksi Tori.fi-kauppapaikkaan on ilmestynyt useita ostetaan-ilmoituksia, joissa peräänkuulutetaan loppuunmyytyä kulhoa.

@sarahcalifornia3010 Code Orange at Ikea 🎃🧡 #codeorange #ikea #fall #pumpkinseason #pumkin #decor #fallaesthetic #falldecor ♬ fade into you – refilmx