Hurja video Mikkelin tulvista leviää – autot upoksissa kadulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alkuviikosta Mikkelissä koettiin erittäin runsaita sateita ja ukkosia. Kaupungissa satoi niin paljon vettä, että kadut, kauppakeskus ja sairaala tulvivat. Tulvien vuoksi kauppakeskus Stella jouduttiin jopa sulkemaan kun sen alakertaan alkoi kertymään vettä.

Nyt TikTokissa on alkanut leviämään Aki Ilmasen kuvaama video. Videolla nähdään miten Mikkelissä sataa 3. syyskuuta. Sadetta on kuvattu Lähemäen Lidlin pihan lähettyvillä. Sen jälkeen videon lopussa nähdään millaiset tulvat rankkasade oli saanut aikaan.

Tulvivaa katua Aki Ilmanen oli kuvannut Mannerheimintiellä lähellä matkakeskusta. Videolla nähdään miten kadulle pysäköidyt autot olivat jääneet tulvan alle. Vettä näytti pahimmillaan olevan tien päällä lähes puolen metrin verran, minkä vuoksi autot ovatkin melko hurja näky ollessaan syvällä veden pinnan alla.

@ilmanena Mikkeli 3.9.2024: ensin satoi pirusti ja sitten tulvi. Onneksi ei ollut oma auto tuolla. Sadeklippi Lähemäen Lidlin pihasta, tulva Mannerheimintiellä lähellä matkakeskusta. #Mikkeli #tulva #mikkelitulvii ♬ Forever – Jurrivh