Nainen narahti huumeista – poliisi ei ollut uskoa silmiään ratsiassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

On yleisesti tiedossa, että ruohonjuuritason kriminaalit eivät yleensä omaa kovinkaan korkeaa älykkyyden tasoa. Alhainen ajattelukyky ja heikko harkintavalmius voivat siten myös vaikuttaa siihen, miksi he ylipäätään sortuvat laittomaan toimintaan. Se myös vaikuttaa suoraan siihen, miksi he jäävät myös kiinni.

Floridan poliisi raportoi, että Lauren Riley -niminen nainen oli ollut matkustajana autossa, jonka kuljettaja ei vaivautunut käyttämään turvavyötä aamuyön ajossaan. Kun poliisi pysäytti auton, yritti 41-vuotias Riley piilottaa jotain ajoneuvon lattialta. Poliisi päätti tutkia auton ja sieltä löydettiin erikoinen pussukka. Pieni laukku oli nimetty ja sen päällä luki englanniksi ”Huumepussukka”.

The Smoking Gunin mukaan pussukan sisällä oli huumeruiskuja, metallinen lusikka, lasipiippuja, muovipusseja ja erilaisia huumausaineita. Huumepussukan sisällä oli crack-kokaiinia, kokaiinipulveria, metamfetamiinia, Xanax-lääkkeitä ja muita lääkkeitä. Pidätyksen vuoksi Riley tulee käyttämään jatkossa ainoastaan vankilan välineistöä ilman erikseen nimettyjä pussukoita.