Katie Pricen paidan alla kaksi koripalloa? Kuva vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordan -taiteilijanimellä aikoinaan kansainväliseksi tähdeksi noussut kohukaunotar Katie Price on viime aikoina ihmetyttänyt ulkonäöllään. Hän on leikkauttanut rintansa moneen kertaan ja muuttanut viime vuosien aikana huomattavasti myös omia kasvojaan.

Nyt tähti on toipunut uusimmasta leikkauksesta, jossa hänelle tehtiin jo kuudes kasvojenkohotus. Siinä kasvot muuttuivat entistäkin ilmeettömämmäksi. Nyt Price on poseerannut esittelemällä valtavia rintojaan somessa, ja kuvan perusteella näyttää siltä, että kohujulkkis olisi työntänyt paitansa alle kaksi koripalloa.

Jeya Prakash torjui Katie Pricen hänen vastaanotollaan vuonna 2022, koska hän epäili Katie Pricen olevan koukussa kauneusleikkauksiin. Liian monet kasvojenkohotukset lisäävät erilaisia riskejä ja voivat aiheuttaa jopa kasvojen halvausoireita, koska hermotukset venyvät liikaa tai voivat vaurioitua. Price on kommentoinut, että hän ei halua mennä leikkausten kanssa liiallisuuksiin tai näyttää avaruusoliolta. Monet kommentoijat ovat kirurgin lisäksi kuitenkin olleet sitä mieltä, että tähti on nyt tehnyt juuri sen.