Kylie Jenner ihastutti uudella hiustyylillä – esitteli sinivihreät kutrit videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Kylie Jenner on miljoonien nuorten naisten ihannoima. Miljoonat fanit ympäri maailmaa seuraavat naisen tyyliä, meikkaamista ja pukeutumista hyvin tarkasti ja kopioi sitä. Kylie Jenner luo uusia trendejä nopeasti esitellessään jotain uutta yllään.

Nyt tähti on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa uusilla hiuksillaan. Kylie Jenner esitteli hänen Instagram-kanavallaan useammalla kuvalla ja videolla hiuksia, jotka hohtivat näyttävän sinivihreinä. Sinivihreät hiukset sopivat tähdelle todella upeasti ja tähdellä on nuorempana jo nähtykin kertaalleen tämä väri hiuksissa. Katso päivitys tästä.

Alle parikymppisenä Kylie Jenner oli tunnettu siitä, että hän muutti hiustyyliään jatkuvasti ja värjäsi omia hiuksiaan usein hyvin shokeeraavillakin väreillä. Sinivihreät hiukset ovatkin saaneet fanit huutamaan kommenttikentässä: ”King Kylie is back”. Sisko Khloe Kardashian on puolestaan kommentoinut, että hän ei enää mene tähän halpaan. Hän tietää, että tyyli on loihdittu peruukin avulla ja tulee kestämään korkeintaan päivän ajan.

https://www.instagram.com/p/C_i3YYxSrr4/