Ben Affleckin sukulainen hauskalla videolla – oma versio Jenny from the Blockista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Affleck on tällä hetkellä yksi The Secret Lives of Mormon Wives -sarjan tähdistä. 25-vuotias perheenäiti on naimisissa Zac Affleckin kanssa. Zac on näyttelijä Ben Affleckin pikkuserkku, minkä vuoksi Jennifer Affleck onkin nyt noussut uutisotsikoihin vitsailtuaan perheensä sukulaissuhteilla.

Jennifer Affleck julkaisi hänen TikTok-kanavallaan videon, jossa hän istuu kampaajalla ottamassa upeita hiustenpidennyksiä. Taustalla soi Jennifer Lopezin kappale Jenny from the Block. Kuvatekstissä nainen kertoo olevansa uusi Jenny kulmilta.

Jennifer Affleck on kertonut olevansa ensimmäinen ja alkuperäinen Jennifer Lynn Affleck ennen kuin Jennifer Lopez tuli kuvioihin. Hän on myöhemmin kertonut People-sivustolle, että hän ei ole oikeasti päässyt koskaan tapaamaan edes hänen miehensä kuuluisaa pikkuserkkua, mutta haluaisi vielä joskus tutustua Ben Affleckiin.

@jenniferaffleckk The new Jenny from the block 😉 @jzstyles.co #hairtransformation #hair #benaffleck #jlo #utah #utahmom #momsoftiktok #momtok ♬ original sound – blueevesanta – bluevesanta