Taaperoiden draamailu huvittaa – näinkin lapset voivat käyttäytyä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat rakastavat ikuistaa lastensa arkea ja kasvua videolle ja joskus kameralle tallentuu todellisia hauskoja hetkiä. Näistä videoista syntyy unohtumattomia muistoja, joita voidaan katsella ja nauraa vielä vuosienkin päästä.

Eräällä viraaliksi lähteneellä TikTok-videolla nähdään kooste useiden eri vanhempien kuvaamista hetkistä, joissa vauvat ja taaperot ilmaisevat suurta tyytymättömyyttään, kun asiat eivät mene heidän tahtonsa mukaan. Yhdessä tapauksessa taapero keksii itse kolauttaa päänsä seinään ja esittää äidille, että isä satutti häntä, vaikka todellisuudessa lapsi vain kiukutteli.

Videolla nähdään myös hauskoja hetkiä, joissa pikkuiset kieltäytyvät hyvin napakasti kun heidä pyydetään jakamaan heille annettuja herkkuja. Vaikka lapsen uhmakkuus ei juuri tapahtumahetkellä tuntuisikaan vanhemmista erityisen huvittavalta, se saattaa kuitenkin laittaa naurattamaan vuosia myöhemmin.

@funnybebesoftiktok Part 31 | These kids are so dramatic! Funny baby videos #funnybaby #babiesoftiktok #cutebaby #dramatic #sassy ♬ original sound – FunnyBabiesofTiktok