Mikä sixpack! Hugh Jackman esitteli Wolverine-lihaksiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Hugh Jackman palasi supersankari Wolverinen rooliin heinäkuussa ensi-iltansa saaneessa Deadpool & Wolverine -elokuvassa. Nyt 55-vuotias australialaistähti on kertonut sosiaalisessa mediassa, kuinka hän valmistautui roolia varten.

Hugh Jackman jakoi Instagramissa paidattoman selfien, jossa hän esittelee lihaksiaan. Näyttelijä totesi julkaisussaan, ettei hän suinkaan saavuttanut fyysistä kuntoaan yksin.

– Ihmiset ovat kyselleet paljon, kuinka saavutin tämän kunnon. Mitä tein, mitä söin, kuinka treenasin ja kuinka haastavaa se oli tässä iässä, Jackman kertoi.

– Kyllä, jouduin näkemään vaivaa, tekemään maastavetoja ja syömään kaikenlaisia aterioita. Minua auttamassa oli kuitenkin myös mahtava tiimi. En olisi todellakaan saavuttanut tätä ilman heitä, näyttelijä jatkoi.

Jackman kiitti erityisesti henkilökohtaista valmentajaansa Beth Lewisiä. Kiitosta sai myös maskeeraaja Whitney James. Maskeeraajan öljyjen ansiosta lihakset pääsivät todella loistamaan valkokankaalla.

– Kuvauksissa saattoi kuulla, kuinka ohjaaja Shawn Levy huusi: Tuoretta liukuvoidetta Hughille! Se sai kaikki nauramaan, Jackman paljasti.