Ei herkimmille: Katie Price paljasti kauneusleikkauksen toipumisvaiheet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähinnä rintojensa ansiosta kansainväliseksi tähdeksi vuosia sitten noussut julkiskaunotar Katie Price on viime aikoina ihmetyttänyt ulkonäöllään. Hän on leikkauttanut rintansa moneen kertaan ja muuttanut viime vuosien aikana huomattavasti myös omia kasvojaan. Tuorein leikkaus ei ollut kovin onnistunut.

Tällä kertaa Katie on julkaissut rohkean kuvasarjan siitä miten hän toipui kauneusleikkauksen jälkeisestä ajasta. Hänen kasvonsa nähdään varsin runneltuina ja Price itse toteaa kuviensa yhteydessä, että hänen täytyi vain luottaa tulosten olevan lopulta hyviä. No tällä kertaa niin ei välttämättä käynyt, kun hänellä nähdään hädin tuskin edes ilmeitä enää.

Kauneuskirurgi Jeya Prakash torjui Katie Pricen hänen vastaanotollaan vuonna 2022, koska hän epäili Katie Pricen olevan koukussa kauneusleikkauksiin. Liian monet kasvojenkohotukset lisäävät erilaisia riskejä ja voivat aiheuttaa jopa kasvojen halvausoireita, koska hermotukset venyvät liikaa tai voivat vaurioitua. Price on kommentoinut, että hän ei halua mennä leikkausten kanssa liiallisuuksiin tai näyttää avaruusoliolta. Monet kommentoijat ovat kirurgin lisäksi kuitenkin olleet sitä mieltä, että tähti on nyt tehnyt juuri sen.