Kendrick Lamar on seuraavan Super Bowlin tähtiesiintyjä

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelu on monellakin tavalla todellinen suurtapahtuma. Varsinaisen ottelun lisäksi tapahtumaan kuuluu muun muassa väliaikashow, jota tähdittävät musiikin suurnimet. Nyt seuraavan Super Bowlin väliaikaesityksen päätähti on paljastettu.

Vuoden 2025 Super Bowlin väliaikaesityksessä lavalle nousee yksi tämän hetken merkittävimmistä hiphop-tähdistä, Kendrick Lamar. Kaliforniasta kotoisin oleva räppäri on voittanut uransa aikana paitsi lukuisia Grammy-palkintoja, myös esimerkiksi Pulitzer-palkinnon ensimmäisenä hiphop-artistina. Super Bowl järjestetään 9. helmikuuta New Orleansissa.

Kendrick Lamar on esiintynyt Super Bowlin väliajalla aikaisemminkin. Hän oli mukana vuoden 2022 Super Bowlissa Dr. Dren, Snoop Doggin, Eminemin ja Mary J Bligen kanssa. Tällä kertaa Lamar on kuitenkin väliaikaesityksen päätähti.

– Rap on edelleen kaikkien aikojen vaikutusvaltaisin musiikin lajityyli. Olen paikalla muistuttamassa maailmalle, miksi näin on. He tekivät oikean valinnan, Lamar kertoi NFL:n tiedotteessa.