Syksyn trendit: Saapikkaat ja bootcut-farkut palaavat muotiin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syksyn viiletessä saapikkaat ja bootcut-malliset farkut tekevät paluun katumuotiin. Bootcut-farkut, joissa lahkeet levenevät hieman polven alapuolelta, yhdistyvät täydellisesti syyskenkien, kuten nilkkureiden ja saapikkaiden kanssa. Tämä yhdistelmä luo rennon ja tyylikkään kokonaisuuden, joka toimii niin arjessa kuin vapaa-ajalla.

Bootcut-farkuista löytyy useita eri istuvuuksia, joten jokaiselle vartalotyypille löytyy sopiva malli. Klassinen bootcut korostaa jalkojen pituutta, kun taas slim-fit-versio istuu napakammin reidestä ja levenee vain hienovaraisesti.

Niille, jotka haluavat rennomman lookin, löytyy leveämpilahkeisia vaihtoehtoja, jotka antavat boheemin ja rennomman ilmeen asulle. Tärkeää on valita malli, joka tasapainottaa kehon mittasuhteet ja tuo oman tyylin esiin.

Tänä syksynä bootcut-farkkujen ja saappaiden yhdistelmällä voi luoda ajattoman tyylin, joka kestää vuodesta toiseen. Saapikkaat lisäävät asuun särmikkyyttä ja suojaavat syksyn kolealta säältä. Farkut voi yhdistää rennon neuleen tai nahkatakin kanssa, mikä tekee asusta helposti muunneltavan eri tilanteisiin.