Megan Thee Stallion juontaa MTV Video Music Awards -palkintogaalan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megan Thee Stallion valmistautuu loistamaan uudessa roolissa, kun hän juontaa vuoden 2024 MTV Video Music Awards -palkintogaalan 11. syyskuuta. Juontamisen lisäksi hän myös esiintyy gaalassa, mikä tekee illasta erityisen merkittävän artistille, joka on tunnettu energisistä esiintymisistään ja räväköistä lyriikoistaan.

Megan Thee Stallion kertoi People-sivuston mukaan odottavansa innolla myös useita asunvaihtoja illan aikana ja kertoikin liioitellen vaihtavansa 500 kertaa vaatteita. 29-vuotias tähti odottaa myös tapahtumakaupunkina toimivan New Yorkin ravintoloita ja ruokaa.

– Olen innoissani siitä, että ihmiset pääsevät näkemään mitä tuon pöytään juontajana, räppäri hehkutti.

Megan Thee Stallionin ura on nousussa, ja hän on ehdolla viidessä kategoriassa tämän vuoden VMA:ssa, mukaan lukien paras yhteistyö kappaleellaan Wanna Be yhdessä GloRillan kanssa. Megan pitää juontamista yhtenä uransa ikonisista hetkistä, erityisesti ottaen huomioon myös hänen äskettäisen yhteistyönsä Pepsin kanssa.

Palkintogaalassa tullaan näkemään jälleen paljon upeita esityksiä. Megan Thee Stallion liittyy myös tähtikokoonpanoon, jossa esiintyy useampi artisti kuten Taylor Swift, Eminem ja Karol G. Gaalan huipennuksena Katy Perry palkitaan legendaarisella Video Vanguard -palkinnolla.