Beyonce avautui kolmen lapsen kasvattamisesta: ”Vaatii kärsivällisyyttä ja rukouksia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Beyonce teki alkuvuonna paluun musiikkilistojen kärkeen julkaisemalla uutta musiikkia, joka on tyylilajiltaan poikkeuksellisesti countrya, jota Beyonce ei ole aiemmin tehnyt. Beyonce perusti myös yrityksen ja lähti mukaan hiustenhoitobisnekseen. Näiden lisäksi Beyonce on lanseerannut oman SirDavis-viskimerkin.

Juuri 43 vuotta täyttänyt tähti on nyt tuoreessa haastattelussaan avautunut lasten kasvattamisen haasteista. Hänellä ja Jay Z:llä on yhdessä kolme lasta, 12-vuotias Blue Ivy ja seitsemänvuotiaat kaksoset Rumi ja Sir Carter.

E! News -uutisen mukaan Beyonce yrittää tehdä lasten lapsuudesta mahdollisimman tavallisen, yksityisen ja turvallisen. Sen vuoksi Beyonce haluaakin pitää huolen siitä, että hänen yksityiselämästään ei tule hänen brändiään.

Artisti kertoo myös järjestävänsä aina aikataulunsa niin, että hän ajattelee perhettään. Hän lähtee kiertueelle yleensä vain silloin kun lapset ovat koulussa eikä keikkaile heidän lomiensa aikana. Kolmen lapsen kasvattaminen ei kuitenkaan ole Beyoncen mielestä helppoa vaan vaatii paljon kärsivällisyyttä ja rukouksia.