Taylor Swift ilmoitti äänestävänsä Kamala Harrisia presidentiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa presidentinvaalien kampanjointi on parhaillaan täydessä käynnissä, kun Donald Trump ja Kamala Harris pyrkivät voittamaan yhdysvaltalaisten sydämiä puolelleen. Samalla seurataan tarkasti myös suuren yleisön mielipidevaikuttajien, kuten esimerkiksi poptähti Taylor Swiftin, ulostuloja. Nyt sellainen saatiin.

Kerroimme aiemmin miten Donald Trump teki valtavan arviointivirheen käytettyään luvattomasti tekaistua Taylor Swiftin kuvaa, jonka mukaan Swift äänestäisi häntä. Siihen saakka popmusiikin supertähti oli pidättäytynyt kommentoimasta vaaleja. Trumpin luvaton temppu kuitenkin muutti asian, ja nyt Swift on ilmoittanut julkisesti äänestävänsä Kamala Harrisia presidentiksi.

Taylor Swift allekirjoitti ulostulonsa nimimerkillä ”Lapseton kissanainen”, jolla viittasi Donald Trumpin aisapari JD Vancen vuonna 2021 lausumaan kommenttiin. Vance kertoi tuolloin Tucker Carlsonin haastattelussa uskovansa, että demokraatit levittävät perhevastaista agendaa hankkeessaan, jota johtaa joukko epätoivoisia lapsettomia kissamaisia.

Suomesta käsin voi olla hankala hahmottaa yksittäisen poptähden ulostulon merkitystä, mutta Taylor Swiftillä on Yhdysvalloissa kymmeniä miljoonia poikkeuksellisen sitoutuneita faneja, joiden äänestämiseen hänen mielipiteellään on merkitystä. Vasta gallupit ja vaalitulos osoittavat oliko Swiftin kommentilla merkitystä, mutta ainakaan sitä mahdollisuutta ei voida sulkea pois.