Addison Raen vaarallinen biksuposeeraus hämmentää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Somevaikuttaja Addison Rae on tullut etenkin monille nuorille tunnetuksi TikTok-sovelluksesta, jossa hänellä on kymmeniä miljoonia seuraajaa. 23-vuotias nuori nainen on astellut nyt myös musiikkimaailmaan ja julkaissut viime vuonna oman AR-nimisen EP:n, jossa on viisi kappaletta.

Nyt Addison Rae teki melkoisen sisääntulon MTV Video Music Awards -gaalan punaiselle matolle asussa, joka sai monet haukkomaan happeaan. Asuun kuuluu valkoiset alusvaatteet, joiden rintaliiveissä on mielenkiintoinen toppauksilla tehty muotoilu ja höyheniä. Sen lisäksi Naisen vyötäröön on kiinnitetty runsas tylli, joka kohoaa etenkin takapuolen päälle. Samaa asua hän esitteli myös kerrostalojen kattojen korkeuksissa keikistellessään vaaralliselta näyttävässä poseerauksessa.

Addison Rae kertoi Miss CLA Sullivanin suunnitteleman asun inspiraation kummunneen hänen omasta Diet Pepsi -musiikkivideostaan ja hänen idoleistaan Madonnasta, Christina Aguilerasta sekä Britney Spearsista. Sosiaalisessa mediassa asu on saanut hyvin vaihtelevan vastaanoton. Osa näyttää rakastavan pukua, mutta jotkut kommentoijista ovat sitä mieltä, että asukokonaisuus oli epäonnistunut.