Orlando Bloom vilkaisi Kim Kardashianin takapuolta – Katy Perry kertoi mielipiteensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri järjestetyssä Caring for Women -gaalassa nähtiin paljon eturivin tähtiä. Caring for Women -gaala on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka järjestää Kering Foundation. Tämä säätiö keskittyy naisten ja tyttöjen oikeuksien edistämiseen sekä sukupuolittuneen väkivallan vastustamiseen.

Gaala tuo yhteen tunnettuja vaikuttajia, julkisuuden henkilöitä ja liike-elämän johtajia, ja sen tavoitteena on kerätä varoja sekä lisätä tietoisuutta naisten kohtaamasta väkivallasta ja epätasa-arvosta. Gaalassa nähtiin muun muassa Naomi Watts, Kim Kardashian ja Katy Perry aviomiehensä Orlando Bloomin kanssa.

Kim Kardashian julkaisi omalla Instagram-kanavallaan kuvia gaalasta ja myös yhteiskuvan, jossa hän poseeraa yhdessä Katy Perryn ja Orlando Bloomin kanssa. Kyseisestä hetkestä on otettu myös toisenlainen tilannekuva, jossa nähdään miten Orlando Bloom vilkuilee Kim Kardashianin takapuolta.

Kim Kardashianin yllä nähtiin upea valkoinen mekko, joka näytti siltä kuin sulanut muovi valuisi pitkin naisen kurveja. Tähti näytti tyrmäävän upealta, minkä vuoksi Katy Perry suhtautui asiaan hyvin myötämielisesti. Hän kertoi hyväksyvänsä Kim Kardashianin takapuolen vilkuilun täysin.