Lottie Moss kiidätettiin sairaalaan – yliannos Ozempic-trendilääkettä

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lottie Moss on brittiläinen mallikaunotar, joka on noussut laajempaan tunnettuuteen Kate Mossin pikkusiskona. Lottie Moss seurasi siskopuolensa jalanjälkiä muotialalle ja allekirjoitti ensimmäisen sopimuksensa Storm Model Management -mallitoimiston kanssa vuonna 2014. Tällä hetkellä tähti työskentelee Premier Models -mallitoimiston listoilla.

Tänä vuonna 26 vuotta täyttänyt Lottie Moss on kertonut kokeilleensa Ozempicia sen laihduttavan vaikutuksen vuoksi. Ozempic on alunperin suunniteltu hoitamaan diabetespotilaita ja sairaalloisen ylipainoisia ihmisiä. Tänä päivänä myös normaalipainoiset ja hoikat julkkikset käyttävät lääkettä tavoitellessaan entistäkin sirompaa vartalomallia.

Lottie Moss ei pidä Ozempicin käyttämistä hyvänä ideana ja on halunnut antaa varoittavan esimerkin lääkkeen käytön vaaroista ja sivuvaikutuksista. Lottie Moss käytti Ozempicia kahden viikon ajan. Hän oli Daily Mail -sivuston mukaan annostellut lääkettä suuria annoksia, tullut hyvin sairaaksi ja joutunut sairaalaan.

Lottie Moss oli saanut sairaskohtauksen, joka oli ollut hyvin pelottava. Lääkettä on naisen mukaan vaikeaa annostella itse. Kävi ilmi, että Moss oli pistänyt itseensä lääkettä sellaisen annoksen, joka oli tarkoitettu noin satakiloiselle henkilölle. Hän itse painoi tällöin noin 50 kiloa.