Britney Spears ihmetteli Sabrina Carpenterin esitystä: ”Miksi hän suuteli avaruusoliota?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden suosituimpiin kansainvälisiin tähtiin lukeutuva Sabrina Carpenteri esiintyi juuri vietetyssä 2024 MTV Video Music Awards -palkintogaalassa. Nainen palkittiin vuoden parhaasta kappaleesta, joka oli arvatenkin Espresso. Esityksessään hän lauloi Espresson lisäksi hieman Taste ja Please Please Please kappaleita.

Sabrina Carpenterin esityksessä nähtiin tanssijoita, jotka oli puettu avaruusolioiksi ja astronauteiksi. Yhdessä kohdassa esitystä nainen oli lavalla astronautin ja avaruusolion välissä. Hän työnsi kädellään astronautin pois ja alkoi suutelemaan avaruusolion kanssa. Monien mielestä tämä tilanne muistutti kohuttua tapausta, jossa Madonna suuteli lavalla niin Christina Aguileraa kun Britney Spearsiakin.

Britney Spears oli myös nähnyt kyseisen tilanteen vaikka hän myönsikin, että ei ollut katsonut palkintogaalasta tehtyä lähetystä kokonaan. Spears ihmetteli suuresti sitä miksi Sabrina Carpenterin piti suudella lavalla avaruusolion kanssa. Spears oli ollut kuitenkin mielissään siitä, että Carpenter oli positiivisessa valossa maininnut Britney Spearsin toimittajalle.