Sisarvaimot-Meri ei välitä enää muista vaimoista: ”Meni hetki aikaa tajuta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa vuosikausien ajan esiintyneet Meri ja Kody Brown menivät naimisiin 21. huhtikuuta 1990. Kolme vuotta myöhemmin Kody meni naimisiin toisen vaimonsa, Janellen kanssa, hengellisessä seremoniassa perustaen moniavioisen perheen. Kolmas vaimo, eli Christine, on ollut mukana vuodesta 1994.

Kody ja kolme vaimoa elivät onnellista moniavioista lapsiperhearkea yli 15 vuotta, kunnes perheeseen tuli neljäs vaimo Robyn vuonna 2010. Meri ja Kody erosivat virallisesti vuonna 2014, jotta Kody voisi mennä laillisesti naimisiin Robynin kanssa ja adoptoida hänen kolme lastaan edellisestä avioliitostaan.

Meri ja Kody jatkoivat kuitenkin hengellisessä liitossa, mutta tällöin alkoivat kaikki vaikeudet, jotka eskaloituivat lopulta eroon. Meri Brown ei liiemmin halua olla enää tekemisissä Kodyn tai entisten sisarvaimojensa kanssa. Hän kertoi kesällä Miss Understood -podcastissa vieraillessaan, että on ymmärtänyt päästää merkityksettömistä ihmissuhteista irti.

– Työskentelen itseni parissa asioita parantaen. Mielestäni on todella tärkeää olla ihmisten ympäröimänä, jotka myös kannustavat minua olemaan paras mahdollinen itseni. Minulta kesti vähän aikaa tajuta ja ymmärtää, että se on okei, hän myönsi.

– Joskus ihmiset ovat elämässäsi vain hetken aikaa. On okei antaa ihmisten poistua elämästäsi, jos suhde ei ole vastavuoroinen. Eikä se koske pelkästään minua, se koskee entistä miestäni ja sisarvaimojani, mutta myös kaikkia muita elämäni ihmisiä.