Dave Navarro otti yhteen laulajan kanssa kesken keikan – Jane Addiction lopettaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rockyhtye Jane’s Addiction keskeytti taannoin esiintymisensä Leader Bank Pavillionissa Bostonissa laulaja Perry Farrellin ja kitaristi Dave Navarron välisen lavakahinan vuoksi. Yhtye ja Perry pahoittelivat asiaa julkisesti jälkikäteen.

– Haluamme esittää sydämenpohjastamme anteeksipyynnöt faneillemme tapahtumien johdosta, yhtye kirjoitti lausunnossaan Instagram-tarinassaan.

Raporttien mukaan 65-vuotias Farrell lauloi Ocean Size -kappaletta ja alkoi yllättäen öykkäröimään lavalla. Hän ensin naljaili bändikavereilleen ja yleisölle, jonka jälkeen mies löi kitaristi Dave Navarroa olkapäähän. Tilanne äityi nyrkkitappeluksi ja lopulta Farrell raahattiin pois lavalta.

Yhtye ilmoitti sittemmin peruvansa tulevan keikkansa. Tappelun alkuperäinen syy oli ilmeisesti se, että soittimet kuuluivat liian kovaa lauluääneen verrattuna. Sama oli jatkunut jo pitkään miehen vaimon antaman lausunnon mukaan. Perry kuitenkin itse kommentoi, että hänen murtumispisteensä ylittyi ja tilanne eskaloitui anteeksiantamattomasti.

Nyt Dave Navarro on julkaissut Jane Addictionilta uuden kappaleen, mutta pahoittelee, että hän ei usko yleisön koskaan näkevän yhtyeen esittävän sitä keikkalavoilla. Miehen kommenteista voisi päätellä, että bändi on pannut virallisesti pillit pussiin. Toisaalta kyse voi olla vain nerokkaasta markkinointikikasta.

https://www.instagram.com/p/DAJrvbbJ-eL/

https://www.instagram.com/ettylaufarrell/reel/C_5FQl-u7y3/?hl=en