Näyttelijätär rietasteli bileissä – somekuva ei lasten silmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkästä tyylistään tunnetuksi tullut näyttelijätär Sydney Sweeney on kääntänyt viime aikoina katseita monissa julkkisjuhlissa. Euphoria ja White Lotus -sarjoja tähdittänyt kaunotar ihastutti taannoin myös käyttämällä Angelina Jolien tunnetuksi tekemää iltapukua.

Nyt Sweeney on kohahduttanut sosiaalista mediaa julkaisemalla kuvasarjan ilmeisen rennosta bileillasta ystäviensä kanssa. Eräässä kuvassa nähdään nimittäin miten miesten sukuelimiä esittävää paitaa esitetään nuoltavan kameran edessä. Tämä kuva leviää parhaillaan monissa muissakin somekanavissa ja sen epäillään olevan jopa liian härski somepalvelun julkaistavaksi. Aika näyttää poistetaanko tämä somekuva, mutta tätä kirjoitettaessa se on yhä verkossa.

Sweeney on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa Hollywoodissa. Hiljattain elokuvissa Anyone But You ja Madame Web näytellyt tähti nähdään seuraavaksi valkokankaalla kauhuelokuvassa Immaculate. Työn alla on myös suositun Euphoria-sarjan uusi tuotantokausi. Sweeney pysyy siis otsikoissa ja televisioruuduilla jatkossakin.