Cardi B:n synnytys kuvattiin – julkaisi videon TikTokissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri Cardi B kertoi viime viikolla saaneensa kolmannen lapsensa. Tähti julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hänet nähtiin makaamassa sairaalavuoteella vastasyntynyt pienokainen käsivarsillaan.

Cardi B kertoi pienokaisen syntyneen 7. syyskuuta, mutta tytön nimeä hän ei vielä paljastanut. Nyt nainen julkaisi hänen TikTok-kanavallaan herkän videon, jossa päästään näkemään hetkiä synnytyssalista ja -sairaalasta uuden perheenjäsenen ensimmäisistä hetkistä.

Cardi B:n julkaisemalla vidella nähdään miten vastasyntynyt ojennetaan äidin rinnalle ensimmäistä kertaa, mitataan ja kapaloidaan. Videolla nähdään liikuttava tilanne, jossa isommat sisarukset pääsevät videopuhelun välityksellä näkemään juuri syntyneen pikkusiskonsa.

Myös lasten isä Offset pääsi tapaamaan pienokaisen heti syntymän jälkeen, mutta videolla ei käy ilmi oliko hän mukana salissa ponnistusvaiheen aikana. Cardi B on hakenut avioeroa aviomiehestään Offsetista, ja avioerohakemuksessa hän on myös pyytänyt kaikkien kolmen lapsensa huoltajuutta itselleen.

@iamcardib

Babygirl 🌸 🌸 🌸

♬ original sound – Cardi B