Cardi B rehkii kuntosalilla – synnytyksestä reilu viikko aikaa

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri Cardi B kertoi viime viikolla saaneensa kolmannen lapsensa. Tähti julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hänet nähtiin makaamassa sairaalavuoteella vastasyntynyt pienokainen käsivarsillaan. Nainen julkaisi myöhemmin TikTokissa myös videon synnytyksestä.

Cardi B kertoi pienokaisen syntyneen 7. syyskuuta, mutta tytön nimeä hän ei vielä paljastanut. Nyt nainen julkaisi hänen Instagram-tarinoissaan videoita, joissa nähdään miten hän jo rehkii kuntosalilla vaikka synnytyksestä on vasta yhdeksän päivää aikaa.

Cardi B tiesi itsekin, että kuntoilu näin pian synnytyksen jälkeen voi ihmetyttää monia. Sen vuoksi hän kertoi aloittaneensa treenaamisen rauhallisesti. Tähti myös painotti, että palautuminen oli kolmannella kerralla helpompaa verrattuna aikaisempiin synnytyksiin, joiden jälkeen nainen oli viikon vuodelevossa.

Cardi B kertoi tekevänsä tällä kertaa vain pelkän porrastreenin kuntoilulaitteella. Moni saattaisi olla kuitenkin sitä mieltä, että treeni vaikutti melko rankalta, koska Cardi B nousi portaita yhtäjaksoisesti puolen tunnin ajan.