Dua Lipa paljasti krapulan pelastajan – löytyy lähikaupasta

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa yllätti viime vuoden lopulla faninsa julkaisemalla pitkästä aikaa uutta musiikkia. Tähden kolmas albumi Radical Optimism julkaistiin 3. toukokuuta ja hän lähtee myös pitkästä aikaa kattavalle kiertueelle.

Suosittu 60 Minutes -asiaohjelma haastatteli Dua Lipaa ja seurasi häntä kun nainen valmistautui Glastonburyn keikalleen ja juhli sen jälkeen. Dua Lipa päästi kameraryhmän jopa näkemään hänet seuraavana päivänä siitä, kun hän oli juhlinut keikkansa jälkeen koko yön.

Dua Lipa oli tanssinut aamukuuteen, minkä jälkeen hän oli ystäviensä kanssa kävellyt hyvälle näköalapaikalle katsomaan kaunista auringonnousua. Toimittajan saavuttua hänen luokseen seuraavana päivänä poptähti kärsi sanojensa mukaan krapulasta.

Dua Lipa oli valmistautunut krapulaa varten suosikkiherkuillaan. Näitä olivat Digestive-keksit, joita tähden tulee aina ikävä matkustaessaan. Toinen krapulapäivän suosikki on tuore leipä suolaisen voin kera, koska krapulassa nainen kaipaa aina hyvin hiilaripitoista ruokaa.