Camila Cabello antoi elämänohjeita – nämä olisi halunnut tietää nuorempana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Camila Cabello on pienen tauon jälkeen palannut takaisin musiikin pariin. Nainen julkaisi syyskuun alussa uuden albumin, joka kantaa nimeä C,XOXO. Albumilla on jopa 18 kappaletta, mukaan lukien hitit I LUV IT ja HE KNOWS.

Camila Cabello päivittää aktiivisesti kuulumisiaan sosiaaliseen mediaan. Nainen on jakanut hänen TikTok-kanavallaan videon, jossa hän on halunnut antaa neuvoja nuoremmille. 27-vuotias tähti kertoo asioita, joita hän olisi halunnut tietää parikymppisyyden kynnyksellä.

Ensimmäisenä Cabello neuvoo kosteuttamaan ja suojaamaan auringolta myös kaulaa ja rintakehää eikä pelkkiä kasvoja. Nämä alueet näyttävät ensimmäisenä ikääntymisen merkkejä.

Nainen kehottaa panostamaan vain ihmisiin, jotka tekevät oman olon hyväksi. Jos ihminen aiheuttaa ahdistusta tai epävarmuutta tai saa sinut kilpailemaan muiden naisten kanssa, hänet kannattaa unohtaa omasta elämästä.

Camila Cabello muistuttaa ihmisiä siitä, että heidän ei kannata ajatella ihastuksen kohdalla sitä, että valitseeko hän minut. Cabello pyytää muistamaan, että valinta on kummallakin. Tähti kehottaa myös muistamaan omat rajat ja kunnioittamaan niitä.

@camilacabello

advice for my twentysomethings ❤️‍🩹

♬ original sound – Camila Cabello